Weboldalunk sütiket (cookie) használ a böngészési élmény biztosításához. RENDBEN
Menü

férfi edző nadrág

Testhezálló öltözék edzéshez? Igen!

Sokan úgy gondolják, hogy edzéshez elég egy sima melegítő nadrág, póló, esetleg egy pulóver, pedig a megfelelő edzéshez a megfelelő sportruházat is elengedhetetlen. Egy nyúzott mackónadrágban, lógó pólóban és bő pulóverben kényelmetlen lehet az edzés, nem beszélve arról, ha beleizzadunk öltözékünkbe.

Fontos, hogy jól válasszuk meg sportruházatunk, hogy az is elősegítse az edzést. Egy testhezálló nadrág, akár olyan szempontból is, hogy nem zavaró edzés közben, hiszen nem lóg mindenfele, nem akadályoz minket, sokkal légáteresztőbb egy átlagos edzőnadrágnál. Huzamosabb edzésnél az izzadás következtében melegítőink átitatódnak, kényelmetlenebbek lesznek, hátráltatják az edzésünk. Egy légáteresztő nadrággal viszont jobb a szellőzés, így az izzadás mértéke se olyan mértékű. Ezek mellett felveszik testünk formáját így könnyítve meg a mozgást a ruhában. Hidegebb időkben egy testhezálló edzőruha, akár aláöltözetként is használható a jobb szigetelésért, így kevésbé hűl ki a testünk.

Webáruházunkban minőségi férfi sportruházatokat találhat, köztük testhezálló öltözékeket. Érdeklődjön tovább honlapunkon egyéb termékeinkért!

Rendezés:

Keresés